Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVánoční cukroví

Černé trubičky s pařížskou šlehačkou

Potřebné přísady:
  • 35 dkg hladké mouky
  • 15 dkg práškového cukru
  • 18 dkg másla
  • 7 dkg mletých ořechů
  • 1 vejce
  • 1 žloutek
  • 1 lžíce kakaa
Postup přípravy:
  1. Na vál přesejeme mouku, přidáme hl.mouku, cukr, máslo, vejce, žloutek a kakao. Vypracujeme těsto a vyválíme na plát, tak 2 mm. Radélkem, nebo nožem vykrojíme čtverečky a natočíme na trubičky. Dáme na potřený plech a pečeme 10 min. Vychladlé plníme Pařížskou šlehačkou a konce namáčíme v čokoládě.
Vánoční cukroví
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Medovníčkové koule naprosto luxusní

Medovníčkové koule naprosto luxusní

Obrázek Žloutkové vánoční mini řezy

Žloutkové vánoční mini řezy

Obrázek Panpepato - Tradiční italská vánočni delikatesa

Panpepato - Tradiční italská vánočni delikatesa

TOPlist