Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Jogurtová zmrzlina s ovocem

Potřebné přísady:
  • 100 g mascarpone
  • 50 g cukru moučka
  • 300 g bílého jogurtu
  • 100 g drobného ovoce (borůvky, maliny, jahody, šel by i černý nebo červený rybíz)
Postup přípravy:
  1. Mascarpone spolu s cukrem dáme do mísy a vyšleháme do hladkého krému. Zašleháme postupně všechen jogurt.
  2. Ovoce omyjeme, odstopkujeme a rozmixujeme. Přidáme do jogurtového krému a promícháme.
  3. Zmrzlinovač sestavíme a spustíme. Připravenou směs do něj vlijeme a necháme míchat do ztuhnutí (trvá to asi 25 minut).
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Obrázek Tvarohové koblížky bez kynutí

Tvarohové koblížky bez kynutí

Obrázek Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Salát z pečených brambor s chřestem a prosciuttem

Obrázek Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

Erdäpfelkas - bavorská specialita z brambor

TOPlist