Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Langoše

Potřebné přísady:
  • 250g hladké mouky
  • sůl
  • 1kostička droždí
  • 200ml vlažného mléka
  • 1PL oleje
Postup přípravy:
  1. Těsto necháme nakynout, pak vykrajujeme lžící a rozválíme na tenkou placku. Smažíme na oleji. Hotové namažeme kečupem, do kterého jsme přidali nastrouhaný česnek, posypeme strouhaným sýrem. Můžeme také udělat sladkou variantu, namažeme marmeládou nebo povidly.
  2. Dobrou chuť Veronika Kadlecová
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Med z květů sedmikrásky- chudobky

Med z květů sedmikrásky- chudobky

Obrázek Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Pribiňáček domácí - levný a vynikající

Obrázek Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Pirožky z bramborového těsta, plněné povidly

Obrázek Velikonoční perníčky s postupem na zdobení

Velikonoční perníčky s postupem na zdobení

Obrázek Velikonoční nádivka s kopřivami

Velikonoční nádivka s kopřivami

TOPlist