Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Langoše

Potřebné přísady:
  • 250g hladké mouky
  • sůl
  • 1kostička droždí
  • 200ml vlažného mléka
  • 1PL oleje
Postup přípravy:
  1. Těsto necháme nakynout, pak vykrajujeme lžící a rozválíme na tenkou placku. Smažíme na oleji. Hotové namažeme kečupem, do kterého jsme přidali nastrouhaný česnek, posypeme strouhaným sýrem. Můžeme také udělat sladkou variantu, namažeme marmeládou nebo povidly.
  2. Dobrou chuť Veronika Kadlecová
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Domácí kečup skvělý pro malé kečupožrouty

Obrázek Med z květů sedmikrásky- chudobky

Med z květů sedmikrásky- chudobky

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Obrázek Stress Killer smoothie by Romča

Stress Killer smoothie by Romča

Obrázek Velikonoční perníčky s postupem na zdobení

Velikonoční perníčky s postupem na zdobení

Obrázek Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Obrázek Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

TOPlist