Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Potřebné přísady:
  • 400ml kysaného podmáslí
  • 2 lžíce oleje
  • 2 kávové lžičky soli
  • 400g celozrnné pšeničné mouky
  • 200g žitné chlebové mouky
  • 2 lžičky kmínu
  • 1 kávová lžička cukru
  • 1 kávová lžička sušeného droždí
Postup přípravy:
  1. Uvedené suroviny vložíme do pekárny jako první dáváme tekuté ingredience. Sůl dáváme až na mouku na jednu stranu a droždí s cukrem na stranu opačnou. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
  2. Nastavíme program podmáslí nebo základní pečící každý podle své pekárny.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Ptáčci z loupákového těsta

Ptáčci z loupákového těsta

Obrázek Skořicové rohlíky alias trdelníky

Skořicové rohlíky alias trdelníky

Obrázek Levný chléb od Ládi Hrušky - za 12 kaček super chleba

Levný chléb od Ládi Hrušky - za 12 kaček super chleba

Obrázek Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy

Špaldovo-žitný chléb s vlašskými ořechy

Obrázek Mrkvové tyčinky ze špaldy by Romča

Mrkvové tyčinky ze špaldy by Romča

TOPlist