Hledat
Filters

Pošírovaná hruška s karamelem

Potřebné přísady:
  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel
Postup přípravy:
  1. Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.
  2. Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota

4.65
Zobrazit detail Termixák alá Termix - forfrovka a neskutečná dobrota
Obrázek Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku

4.754
Zobrazit detail Tofu s žampikama zbytek najdeš po baráku
Obrázek Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Zobrazit detail Recept - Šulánky se strouhankou či makem
Obrázek Stress Killer smoothie by Romča

Stress Killer smoothie by Romča

Zobrazit detail Stress Killer smoothie by Romča
Obrázek Nakládané okurky od Vali – vynikající

Nakládané okurky od Vali – vynikající

Zobrazit detail Nakládané okurky od Vali – vynikající
Obrázek Pečený hruškový čaj se šípkovým výluhem

Pečený hruškový čaj se šípkovým výluhem

Zobrazit detail Pečený hruškový čaj se šípkovým výluhem
Obrázek Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Zobrazit detail Ghí - přepuštěné máslo - domácí
TOPlist