Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Pošírovaná hruška s karamelem

Potřebné přísady:
  • hrušky
  • červené víno
  • čokoláda
  • máslo
  • karamel
Postup přípravy:
  1. Hrušky oloupeme a necháme madlo ve formě stopky. Vložíme do vína a na mírném plameni vaříme 10 - 15 min do měkka. Karamel už umíte tak akorát ve vodní lázni rozpustíme čokoládu na vaření s troškou másla. Je na to výborné portské, ale u mě nebylo. Tak jsem použil svou oblíbenou značku „Chateau de PLAST” 2 litry za 60 kaček. To je ale potřeba řádně dochutit jako na svařák, protože jsem ho ochutnal a normálně se mi chodidlo sevřelo v pěst jak to bylo kyselý.
  2. Dá se říct, že je to taková snídaně šampiónů .
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vynikající rychlé lívance nekynuté -  vůbec to není poznat

Vynikající rychlé lívance nekynuté - vůbec to není poznat

Obrázek Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Obrázek Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Jahody s čokoládovou pěnou podle Mirky

Obrázek Kynuty houskový knedlík od Jany

Kynuty houskový knedlík od Jany

Obrázek Sladký keto chléb podle Martiny

Sladký keto chléb podle Martiny

Obrázek Smrkové výhonky  tonikum na vlasy

Smrkové výhonky tonikum na vlasy

TOPlist