Hledat
Filters

Bulky s medvědím česnekem

Potřebné přísady:
  • 220g hladká mouka
  • 2 lžičky prášek do pečiva - ( lépe bez fosvátů)
  • 40g strouhaný parmazán - (10g si dáme bokem na posyp)
  • Žloutek na potření
  • Hrst medvědího česneku
  • 130ml mléka
Postup přípravy:
  1. Do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, strouhaný parmazán, sůl a promíchejte. Přidejte máslo a propracujte, přidejte mléko a česnek a vypracujte těsto. Kdo má robot zpracuje uvedené ingredience v něm.
  2. Těsto dáme na pečícím papír a vyválejte plát asi 20x10cm. Rozříznete na dílky viz foto, ale nedokrajujte úplně. Do hrnečku dáme mléko a v něm rozšleháme žloutek a potřeme s nim plát těsta s posypeme strouhaným parmazánem. Pečeme ve vyhřáté troubě zhruba na 220 stupňů cca 15 minut do zlatova.
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta

4.3312
Zobrazit detail Hrajeme si s těstem - vynikající video - různé druhy pletení těsta
Obrázek Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh

4.920
Zobrazit detail Romčalína - domácí modelína - lepší než playdoh
Obrázek Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem

31
Zobrazit detail Vafle z ovesných vloček s tvarohem a ovocem
Obrázek Hnětánky z pohraničí s Bavorskem

Hnětánky z pohraničí s Bavorskem

Zobrazit detail Hnětánky z pohraničí s Bavorskem
Obrázek Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924

Zobrazit detail Těsta na ovocné knedlíky - recepty z roku 1924
Obrázek Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Splatoon - zapékané tvoření by Romča

52
Zobrazit detail Splatoon - zapékané tvoření by Romča
Obrázek Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Ghí - přepuštěné máslo - domácí

Zobrazit detail Ghí - přepuštěné máslo - domácí
TOPlist