Search
Filters
Close

Recept - Bulky s medvědím česnekem

5.0 1

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 220g hladká mouka
  • 2 lžičky prášek do pečiva - ( lépe bez fosvátů)
  • 40g strouhaný parmazán - (10g si dáme bokem na posyp)
  • Žloutek na potření
  • Hrst medvědího česneku
  • 130ml mléka

POSTUP PŘÍPRAVY:

Do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, strouhaný parmazán, sůl a promíchejte. Přidejte máslo a propracujte, přidejte mléko a česnek a vypracujte těsto. Kdo má robot zpracuje uvedené ingredience v něm.

Těsto dáme na pečícím papír a vyválejte plát asi 20x10cm. Rozříznete na dílky viz foto, ale nedokrajujte úplně. Do hrnečku dáme mléko a v něm rozšleháme žloutek a potřeme s nim plát těsta s posypeme strouhaným parmazánem. Pečeme ve vyhřáté troubě zhruba na 220 stupňů cca 15 minut do zlatova.

Autor receptu Romča a Martina

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • 220g hladká mouka
  • 2 lžičky prášek do pečiva - ( lépe bez fosvátů)
  • 40g strouhaný parmazán - (10g si dáme bokem na posyp)
  • Žloutek na potření
  • Hrst medvědího česneku
  • 130ml mléka

POSTUP PŘÍPRAVY:

Do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, strouhaný parmazán, sůl a promíchejte. Přidejte máslo a propracujte, přidejte mléko a česnek a vypracujte těsto. Kdo má robot zpracuje uvedené ingredience v něm.

Těsto dáme na pečícím papír a vyválejte plát asi 20x10cm. Rozříznete na dílky viz foto, ale nedokrajujte úplně. Do hrnečku dáme mléko a v něm rozšleháme žloutek a potřeme s nim plát těsta s posypeme strouhaným parmazánem. Pečeme ve vyhřáté troubě zhruba na 220 stupňů cca 15 minut do zlatova.

Autor receptu Romča a Martina