Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Přidáme žloutky a důkladně zašleháme. Vařečkou lehce vmícháme mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme (200°C, 8 minut). Ihned po upečení stáhneme i s papírem z plechu a necháme vychladnout. Formu na bábovku vyložíme potravinářskou fólií a obdélníky ukrojenými z vychladlého plátu těsta, podle tvaru a velikosti formy. Pak bábovku naplníme libovolnou zmrzlinou, je dobré prostřídat více druhů. Lžící dáváme do bábovky trošku povolenou zmrzlinu a malou lžičkou každou vrstvu důkladně upěchujeme. Tak pokračujeme do naplnění bábovky. Nakonec zmrzlinu přikryjeme zbytkem piškotového plátu, přitlačíme a přetáhneme fólií. Dáme na několik hodin do mražáku. Před podáváním vyklopíme, sloupneme fólii a bábovku lehce pocukrujeme.