Hledat
Filters

Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Potřebné přísady:
  • 1ks cibule
  • pancetta nebo slanina - podle chuti
  • 1 kelímek smetana na vaření
  • 2 ks vejce
  • sůl
  • pepř
  • 100-150g strouhaný parmazán
  • makarony
Postup přípravy:
  1. Cibulku nakrájíme nadrobno, stejně tak na kostičky pancettu a dáme na suchou rozpálení pánev. Smažíme do zlatova, přidáme dva kusu vejce a restujeme až jsou vejce hotova. Přidáme smetanu a nakonec parmazán. Osolíme a opepříme podle chuti. Makatonu uvaříme podle návodu, par lžic scezené vody dáme do omáčky. Makatony smícháme s omáčkou a podáváme.
Hlavní jídla

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou

Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou

43
Zobrazit detail Veselé těstoviny se sýrovou omáčkou
Obrázek Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší

Zobrazit detail Telecí medajlonky v prosciuttu s liškami, žampiony a bramborovou kaší
Obrázek Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny

51
Zobrazit detail Svatomartinská husa s petrželovými knedlíčky od Martiny
Obrázek Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu

Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu

Zobrazit detail Jatýrka s balsamikovo - medovou omáčkou s rozmarýnovými jablky na medu
TOPlist