Do kastrolu dáme máslo a rozehřejeme, přidáme 200g cukru moučka, smetanu a mícháme cca pět minut. Teď přidáme kokos a promícháme. Vezmeme si formu, nejlépe nějakou čtvercovou a vyložíme si ji alobalem, pokud nemáte postačí i pečící papír. Vzniklou směs vložíme do formy a pěkně všude zatlačíme. Přikryjeme potravinářskou folií a dáme do lednice, ve které to bude pěkně tuhnout do druhého dne.
Nastala hodina H a jde se na to. Hmotu z formy vyklopíme a nakrájíme ji na obdélníčky, nebo kostičky, jak kdo chce. Namáčíme buď celé nebo částečně v čokoládové polevě.
Tip: před namáčením dejte na pár minut do mrazáku, protože když máčíte v polevě rychleji Vám hmota povolí. Po namočení v čoko dejte zase na chvilku do mrazáku.
Pokud by se Vám těsto zdálo řídké, stačí přidat kokos.