Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Cibulový chléb pro domácí pekárnu

Potřebné přísady:
  • 250ml vody
  • 1 polévková lžíce másla
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce cukru krupice
  • 540g polohrubé mouky
  • 1 balíček sušeného droždí
  • 1 velká cibule (syrová)
Postup přípravy:
  1. Všechno dáme do pekárny a zapneme. Cibuli nakrájíme na velmi drobno, používáme syrovou, není třeba předsmažit. Soli jsme použili jednu čajovou, mírně vrchovatou lžičku cukru dvě zarovnané polévkové lžíce. Pečení program NORMAL kůrka středně tmavá.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Podmáslový chléb z domácí pekárny

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Obrázek Bílé pšeničné pečivo - rohlíky, housky

Bílé pšeničné pečivo - rohlíky, housky

TOPlist