Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PečivoVaření, pečení, recepty

Hořčicový chléb v domácí pekárně

Potřebné přísady:
  • 3 dl mléka
  • 7 PL dijonské horčice
  • 550 g pšeničné mouky
  • 5 g soli
  • 10 g sušeného drozdí nebo 50 g čerstvého droždí
Postup přípravy:
  1. Do formy nalijete mléko. Přidejte hořčici, sůl a mouku v tomto poradí. V mouce udělejte malý důlek a do něj dejte droždí. Zvolte světlý chléb, velikost 1 kg a základní program (3 hodiny).
  2. Recept je na 1 kg chléb.
Pečivo
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Podmáslový chléb z domácí pekárny

Podmáslový chléb z domácí pekárny

Obrázek Základní startovací chléb pro nováčky

Základní startovací chléb pro nováčky

Obrázek Piváky - pivní křupavé rohlíčky

Piváky - pivní křupavé rohlíčky

Obrázek Cheese biscotti with leek and cranberries

Cheese biscotti with leek and cranberries

Obrázek Máslový toustový chléb by Romča

Máslový toustový chléb by Romča

Obrázek Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

Tvarohové rohlíky s práškem do pečiva by Romča

Obrázek Domácí chléb s Lievito Madre by Romča

Domácí chléb s Lievito Madre by Romča

TOPlist