Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Domácí medvídci

Potřebné přísady:
  • ·2 hrnečky jahod
  • ·Agar - ( pro nevegetariány želatina)
  • ·1 lžíce agávového sirupu - ( nebo med)
  • ·hrnek šťávy z pomeranče
Postup přípravy:
  1. Vymačkáme šťávu z pomeranče nebo citrusu, který jsme si vybrali, přidáme pokrájené jahody a vaříme. Potom přidáme námi zvolené sladidlo a mixujeme dokud nám nevznikne hladká směs bez kousků.
  2. Teď necháme zchladnout a přidáme agar a opětně mixujeme. Na plech si dáme alobal nebo gumovou pečící podložku a směs nalijeme na plech. Dáme do lednice ztuhnout a můžeme se vrhnout na vykrajování tvarů.
  3. Místo jahod můžeme použít borůvky, banány, maliny - prostě to co zrovna máme. Kreativitě se meze v žádném případě nekladou.
  4. Zdroj viz odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Obrázek Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Obrázek 10 receptů na  Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

10 receptů na Smothies - ovocné šťávy jsou vynikající pro vaše tělo

Obrázek Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Obrázek Vegetarianská rajská  omáčka s kuličkami by Romča

Vegetarianská rajská omáčka s kuličkami by Romča

Obrázek Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Obrázek Průjem z berušek - Smothie - by Romča

Průjem z berušek - Smothie - by Romča

Obrázek Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

Obrázek Panýr indický sýr - by Romča

Panýr indický sýr - by Romča

TOPlist