V troške mlieka rozmiešame Zlatý klas a žĺtok. Zvyšok mlieka dáme uvariť s vanilínovým cukrom a 1 lyžicou kryštálového cukru. Do horúceho vlejeme rozmiešaný Zlatý klas a uvaríme hustý puding, ktorý necháme za občasného miešania vychladnúť.
V miske vymiešame kyslú smotanu s práškovým cukrom, pridáme vychladnutý puding a miešame zľahka na hladký krém. Do pohárov striedavo navrstvíme rozdrvené piškóty,jahody a vanilkový krém. Vrch som posypala krokantom,ozdobila jahodami a šľahačkou.Dúfam,že Vám bude chutiť
Zlatý klas, je nově k dostání i v ČR. Najdete jej v Kauflandu a v Globusu v oddělení pudingů. Zlatý klas je vhodný zejména na přípravu krémů a náplní, nebo pro zjemnění těst či korpusů.