Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Maková buchta z mikrovlnky - keto - nizkosacharidový

Potřebné přísady:
  • 27g proteinu
  • 25g mletého máku - (s nízkým obsahem sacharidů)
  • 1ks bílek
  • 8-10g ghí nebo másla
  • 30ml mléka
  • 20ml vody
  • špetka skořice
  • trochu prášku do pečiva bez fosfátů
  • flap drop podle chuti - muže použit jiné sladidlo bez cukru
Postup přípravy:
  1. Bílek vyšleháme na sníh. Do misky dáme ghí a rospustime. Takto rozpuštěným ghí misku vymastíme.
  2. Suché suroviny promícháme a přidáme zbytek ghí, vodu, mléko a promícháme. Nakonec opatrně vmícháme bílek.
  3. Dáme do mikrovlnky na zhruba 3-4,5 minuty. Každá mikrovlnná trouba je jiná. Tohle musíte vychytat.
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Torta tenerina - čokoládový desert

Torta tenerina - čokoládový desert

Obrázek Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Obrázek Kinder mléčný řez - vynikající

Kinder mléčný řez - vynikající

Obrázek Jablečná roláda - výborná a bez tuku

Jablečná roláda - výborná a bez tuku

Obrázek Meruňkový koláč se smetanovou pěnou a ořechovým sněhem

Meruňkový koláč se smetanovou pěnou a ořechovým sněhem

Obrázek Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

TOPlist