Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Mokrý pes

Potřebné přísady:
  • 1kg jablka
  • 2ks pudink - malina nebo vanilka
  • 2 polévkové lžíce skořice
  • 150g cukru
  • 300ml voda
  • 1 balení piškoty
  • šlehačka na ozdobu
Postup přípravy:
  1. Jablka oloupeme a nastrouháme nebo nakrájíme na kousky. Dáme do kastrolu, přidáme vodu, cukr a skořici a vaříme doměkka. Rozmixujeme tyčovým mixérem. Pudinky rozpustíme v troše vody a přidám do směsi jablek a zamixujeme. Chvilku povaříme.
  2. Do dortové formy poskládáme piškoty na dno i do stran a nalijeme polovinu jablečné směsi. Opět naskládáme piškoty a na ně dáme zbytek jablečné směsi.
  3. Necháme vychladnout a dáme ztuhnout do lednice.
  4. Podáváme se šlehačkou
  5. Dobrou chuť
Moučníky, dezerty, dorty

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Strouhaný koláč s kokosovým tvarohem

Strouhaný koláč s kokosovým tvarohem

Obrázek Závin ze super rychlého těsta

Závin ze super rychlého těsta

Obrázek Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Obrázek Hruška dušená v bílém víně

Hruška dušená v bílém víně

Obrázek Schwarzwaldský dort - black forrest cake

Schwarzwaldský dort - black forrest cake

TOPlist