Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Nejrychlejší bublanina

Potřebné přísady:
  • polohrubá mouka 2 sklenice
  • 2 sklenice
cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
  • 1/2 sklenice
rostlinný olej
  • 2 vejce
  • mléko 3/4 sklenice
  • vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
  • 1 prášek do pečiva
  • 1/2 balíček
Broskve, jahody…co kdo má rád
Postup přípravy:
  1. Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko, pudink(v prášku) a vanilkový cukr.
Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Odpalované větrníky s krémem a jahodami

Odpalované větrníky s krémem a jahodami

Obrázek Kynuto - nekynutý ovocný koláč - rychlý a vynikající

Kynuto - nekynutý ovocný koláč - rychlý a vynikající

Obrázek Pařížské řezy - v jednoduchosti je kouzlo

Pařížské řezy - v jednoduchosti je kouzlo

Obrázek Galettes s rebarborou a jahodami

Galettes s rebarborou a jahodami

Obrázek Kokosový dort s bílou čokoládou a ananasem

Kokosový dort s bílou čokoládou a ananasem

Obrázek Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

Dýňové rolky se skořicí, mletým zázvorem a muškátovým oříškem

TOPlist