Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Nejrychlejší bublanina

Potřebné přísady:
  • polohrubá mouka 2 sklenice
  • 2 sklenice
cukr krystal (nebo moučkový cukr - dodá jemnost)
  • 1/2 sklenice
rostlinný olej
  • 2 vejce
  • mléko 3/4 sklenice
  • vanilkový pudink (v prášku - nevařit)
  • 1 prášek do pečiva
  • 1/2 balíček
Broskve, jahody…co kdo má rád
Postup přípravy:
  1. Smícháme polohrubou mouku, cukr, olej, vajíčka, mléko, pudink(v prášku) a vanilkový cukr.
Nakonec přidáme prášek do pečiva. Všechno pořádně zamícháme a vlijeme buďto na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Broskve nakrájíme na měsíčky a ty dáme na těsto na plechu. Plech dáme do trouby na 160°C na cca 30 minut. Buchta je jednoduchá a rychle mizí z plechu.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rychlý a snadný povidlový koláč

Rychlý a snadný povidlový koláč

Obrázek Mléčný řez s čokoládovou polevou

Mléčný řez s čokoládovou polevou

Obrázek Jablkový koláč se šlehačkou

Jablkový koláč se šlehačkou

Obrázek Mille foglie d'autunno - italský zákusek

Mille foglie d'autunno - italský zákusek

Obrázek Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Nejúžasnější vánočka - rodinný recept

Obrázek Dobrý koláč s rybízem a tvarohem

Dobrý koláč s rybízem a tvarohem

Obrázek Buchta z psylia a proteinu z mikrovlnky

Buchta z psylia a proteinu z mikrovlnky

Obrázek Dubajská čokoláda - fantastická

Dubajská čokoláda - fantastická

TOPlist