Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Biskupský chlebíček

Potřebné přísady:
  • 200g másla
  • 200g moučkového cukru
  • 240g hladké mouky
  • 5 vajec (sníh)
  • 1/3 kypřícího prášku
  • rozinky, kandované ovoce

Čoko poleva:

  • 100g omegy
  • 200g čoko na vaření
Postup přípravy:
  1. Máslo vyšleháme s cukrem a pak přidáme žloutky, do toho jsem opatrně zamíchala bílky pak mouku s pdp a nakonec směs kandovaného ovoce, záleží jak kdo má rád. Formu na biskupský chlebíček jsem střikla olejem ve spreji a zarovnala těsto, pekla na 175 asi 45minut.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tradiční babiččin tvarohový mřížkový koláč

Tradiční babiččin tvarohový mřížkový koláč

Obrázek Jednoduché muffiny s borůvkami

Jednoduché muffiny s borůvkami

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Koláč z drobenkového těsta se švestkami a tvarohem

Koláč z drobenkového těsta se švestkami a tvarohem

Obrázek Galettes s rebarborou a jahodami

Galettes s rebarborou a jahodami

Obrázek Dort s bavorským čokoládovým krémem

Dort s bavorským čokoládovým krémem

Obrázek Švýcarky - Švédské skořicové bulky

Švýcarky - Švédské skořicové bulky

Obrázek Kynuté  taštičky s mascarpone a jahodami

Kynuté taštičky s mascarpone a jahodami

TOPlist