Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Převod čerstvého droždí na suché

Postup přípravy:
  1. Převod čerstvého droždí a suché
  2. 7g sušeného droždí - vhodné na 500g mouky
  3. 14g sušeného droždí - vhodné na 1000g mouky
  4. 7g sušeného droždí = 21g droždí
Ostatní

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Slaný štrůdl rychlá večeře

Slaný štrůdl rychlá večeře

Obrázek Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Krém a hmota z marshmallow na zdobení

Obrázek Jak vypadá skrytá reklama na Ayahuascu ?

Jak vypadá skrytá reklama na Ayahuascu ?

Obrázek Velikonoční perníčky s postupem na zdobení

Velikonoční perníčky s postupem na zdobení

Obrázek Horčice z cukety podle Jitušky

Horčice z cukety podle Jitušky

TOPlist