Hledat
Filters

Bábovka Tatranka

Potřebné přísady:
  • 35 dkg polohrubé mouky
  • 20 dkg krupicového cukru
  • 16 dkg másla
  • 4 vejce
  • 2 tatranky
  • 3 dl mléka
  • 1 prášek do pečiva
Postup přípravy:
  1. Žloutky, cukr a máslo utřeme do pěny. Poté přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva, mléko a nastrouhané tatranky. Nakonec vmícháme ušlehaný sníh z bílku.
  2. Pečeme asi 40 min.180-190 °C.
  3. Teplou bábovku pocukrujeme nebo můžeme polít čokoládovou polevou a posypat strouhanými oříšky.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Jablečník s pudinkem a jogurtem

Recept - Jablečník s pudinkem a jogurtem

58
Zobrazit detail Recept - Jablečník s pudinkem a jogurtem
Obrázek Jablkový koláč s mandlovými lupínky

Jablkový koláč s mandlovými lupínky

45
Zobrazit detail Jablkový koláč s mandlovými lupínky
Obrázek Rychlé kynuté (nejen) kokosové věnečky

Rychlé kynuté (nejen) kokosové věnečky

4.673
Zobrazit detail Rychlé kynuté (nejen) kokosové věnečky
Obrázek Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

41
Zobrazit detail Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu
Obrázek Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky

Zobrazit detail Křehký bramborový koláč s tvarohem - Nahořánky
Obrázek Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Zobrazit detail Perníkové cupcakes se skořicovým krémem
TOPlist