Hledat
Filters

Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

Potřebné přísady:
  • 400g uvařené brambory
  • 2ks vejce
  • sůl
  • muškátový oříšek
  • 4 polévkové lžíce krupice
  • Náplň
  • 200g ricotta
  • 2ks vejce
  • sůl
  • pepř
  • baby špenát
  • rajčátka
Postup přípravy:
  1. Uvařené brambory, asi tak 400 g rozmačkám, přidám 2 vejce, sůl, muškátový oříšek a 4 lžíce krupice. Umíchám kaši a dám do kulaté formy s pečícím papírem. Na ni dám nápl z ricotty, 200 g, 2ks vejce, sůl, sekaný špenát a navrch hustě celé listy baby špenátu,udělám v něm malá lůžka, vyklepnu vejce, osolím, dám pár rajčátek,zakryji a peču na 180, dokud celý koláč nenasufluje do dvojnásobné výšky.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zobrazit detail Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
Obrázek Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Zobrazit detail Maďarské noky s kuřetem od Markétky
Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Zobrazit detail Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem
TOPlist