Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta hrk

Potřebné přísady:

Na těsto :

  • 1,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 0,5 hrnku mléka
  • 0,5 hrnku oleje
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
  • trochu kakaa

Na krém :

  • 1 šlehačka modrá v kelímku
  • 1 ztužovač do šlehačky
  • 2 plechovky mandarinek i se šťávou
  • 1 puding bez vaření (dr.Otker)
Postup přípravy:
  1. Všechny suroviny na těsto si smícháme a dáme na plech upéct a pak necháme vychladit.
  2. Mezitím si uděláme krém tak, že si dáme všechny suroviny do uzaviratelné misky a několikrát protřepeme. Jestli chceme mít tužší krém, dáme do něj šťávu jen z jedné plechovky mandarinek.
  3. Je to výborná a rychlá buchta.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

Jablkový koláč se šlehačkou a čokoládou

Obrázek Tvarohový koláč s mandarinkou

Tvarohový koláč s mandarinkou

Obrázek Koláč v domácí magii -  Čtverný koláč

Koláč v domácí magii - Čtverný koláč

Obrázek Rolky z toustového chleba podle Romanky

Rolky z toustového chleba podle Romanky

Obrázek Banánové kuličky jako mini koblihy (bez vajec a mléka)

Banánové kuličky jako mini koblihy (bez vajec a mléka)

TOPlist