Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Celerové hranolky by Romča

Potřebné přísady:
  • celer velký cca 1kg
  • 2-3 lžíce olivového nebo řepkového oleje
  • paprika sladká nebo grilovací koření
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Do hrnce si dáme vařit vodu, kterou osolíme. Celer oloupeme a nakrájíme na plátky a následně na hranolky cca 1cm. Hranolky vhodíme do vroucí vody a vaříme cca 2 minutky. Vyndáme, slijeme a osušíme. Dáme zpět do kastrolu a osolíme a okořeníme, přidáme olej a protřepeme. Na plech dáme pečící papír a hranolky rozprostřeme tak, aby se nám nepřekrývali. Pečeme zhruba na 220 stupňů, ale každý se řiďte podle své trouby. Každý má jinou a teplota i čas se často o dost liší.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Jogurtový dresing - jako z obchodu!

Obrázek Mrkvové bramboráčky s celerem

Mrkvové bramboráčky s celerem

Obrázek Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Obrázek Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Obrázek Mungovňačka - zdravá polévka

Mungovňačka - zdravá polévka

Obrázek Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Avokádo - pěstujeme doma a z pecky

Obrázek Tofu s kari a jasmínovou rýží

Tofu s kari a jasmínovou rýží

Obrázek Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

TOPlist