Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Celerové hranolky by Romča

Potřebné přísady:
  • celer velký cca 1kg
  • 2-3 lžíce olivového nebo řepkového oleje
  • paprika sladká nebo grilovací koření
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Do hrnce si dáme vařit vodu, kterou osolíme. Celer oloupeme a nakrájíme na plátky a následně na hranolky cca 1cm. Hranolky vhodíme do vroucí vody a vaříme cca 2 minutky. Vyndáme, slijeme a osušíme. Dáme zpět do kastrolu a osolíme a okořeníme, přidáme olej a protřepeme. Na plech dáme pečící papír a hranolky rozprostřeme tak, aby se nám nepřekrývali. Pečeme zhruba na 220 stupňů, ale každý se řiďte podle své trouby. Každý má jinou a teplota i čas se často o dost liší.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Doritos s guacamole a rajcatovou salsou

Doritos s guacamole a rajcatovou salsou

Obrázek Mrkvové bramboráčky s celerem

Mrkvové bramboráčky s celerem

Obrázek Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Obrázek Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

Obrázek Pečené fíky s citrónovým krémem

Pečené fíky s citrónovým krémem

Obrázek Tip na dobrůtku na dětskou párty s domácím marshmallows

Tip na dobrůtku na dětskou párty s domácím marshmallows

Obrázek Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Obrázek Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Tofu rrizoto s kysaným zelím podle Pedra

Obrázek Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

Zeleninové placičky z tofu v troubě by Romča

TOPlist