Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Jahodová maškrta

Potřebné přísady:
  • jahody
  • práškový cukor
  • vanilkový cukor
  • kyslá smotana
  • šľahačková smotana
Postup přípravy:
  1. Jahody som zasypala cukrom a ponorným mixérom rozmixovala. Vyšľahala som šľahačkovú smotanu a  kyslú smotanu s vanilkovým cukrom a podľa chuti aj s práškovým cukrom. Obidve hmoty som zmiešala. A už som len do pohára vrstvila - rozmixované jahody so smotanovo-šľahačkovým krémom.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Slaná torta s mäsom, kapustou a špenátom

Slaná torta s mäsom, kapustou a špenátom

Obrázek Domácí Ferrero rocher řezy - vynikající

Domácí Ferrero rocher řezy - vynikající

Obrázek Express čokoládový koláč z mikrovlnky

Express čokoládový koláč z mikrovlnky

Obrázek Žloutkové řezy s citronovou polevou

Žloutkové řezy s citronovou polevou

Obrázek Maková buchta z mikrovlnky - keto - nizkosacharidový

Maková buchta z mikrovlnky - keto - nizkosacharidový

Obrázek Puff pancakes - nafouklé palačinky

Puff pancakes - nafouklé palačinky

TOPlist