Vejce oddělíme žloutky od bílku. Žloutky vyšleháme s cukrem a z bílků vyšleháme tuhý sníh. Do žloutků s cukrem přidáme pomalu kakao a mouku a nakonec opatrně i sníh z bílků a dáme péct.
Piškot po upečení dáme úplně zchladnout a potřeme marmeládou a poklademe piškoty. Pokapeme vaječným likérem a do mezer mezi piskoty dáme kusy jahod.
Krém:
Tvaroh vyšleháme s cukry a přidáme zakysanou smetanu. Přidáme citonovou šťávu. Smetanu na šlehání vyšleháme a opatrně přidáme ke směsi. Tuto směs vmícháme opatrně do ztužovace připraveného podle návodu. Nalijeme a rozetřeme rovnoměrně na pištkoty.
Duhování:
Jahody rozmixujeme 2 lžícemi cukru a přidáme rozpuštěnou práškovou želatinu, kterou jsme si rozpustili podle návodu na obalu. Nalijeme na krém a grilovací jehlou tvoříme duhování. Dáme do lednice ztuhnout do druhého dne.