Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Kartofel kohn - Bavorsko

Sváteční bramborové placky s kyselým zelím. Je to dobrá večeře. Podávají se s kyselým zelím nebo zelným salátem.

Potřebné přísady:
  • 90 dkg - 1kg brambor vařených ve slupce
  • 1 pór nebo 2 mladé cibulky
  • 25 dkg kyselého zelí
  • 2 vejce
  • 10 dkg krupice
  • 15 dkg anglické slaniny
  • sůl,pepř, česnek ( podle chuti )
  • sádlo
Postup přípravy:
  1. Brambory nastrouháme,zelí posekáme, pór a slaninu drobně nakrájíme. Přidáme vejce,krupici,osolíme,opepříme a podle chuti dáme česnek. V ruce tvoříme placičky,které smažíme na sádle.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Bramborový salát - vynikající

Bramborový salát - vynikající

Obrázek Knedlíky z brambor se švestkami

Knedlíky z brambor se švestkami

Obrázek Recept - Obalená kuřecí křidélka a rýže

Recept - Obalená kuřecí křidélka a rýže

Obrázek Zapečená růžičková kapusta

Zapečená růžičková kapusta

Obrázek Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Maďarské noky s kuřetem od Markétky

Obrázek Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

Obrázek Čočkový salát se sušenými rajčaty

Čočkový salát se sušenými rajčaty

TOPlist