Hledat
Filters

Kartofel kohn - Bavorsko

Sváteční bramborové placky s kyselým zelím. Je to dobrá večeře. Podávají se s kyselým zelím nebo zelným salátem.

Potřebné přísady:
  • 90 dkg - 1kg brambor vařených ve slupce
  • 1 pór nebo 2 mladé cibulky
  • 25 dkg kyselého zelí
  • 2 vejce
  • 10 dkg krupice
  • 15 dkg anglické slaniny
  • sůl,pepř, česnek ( podle chuti )
  • sádlo
Postup přípravy:
  1. Brambory nastrouháme,zelí posekáme, pór a slaninu drobně nakrájíme. Přidáme vejce,krupici,osolíme,opepříme a podle chuti dáme česnek. V ruce tvoříme placičky,které smažíme na sádle.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Zobrazit detail Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
Obrázek Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní

41
Zobrazit detail Zeleninový salát s kuřecím masem - dietní
Obrázek Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

42
Zobrazit detail Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky
Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

41
Zobrazit detail Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku
Obrázek Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Zobrazit detail Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem
Obrázek Těstoviny s lososem a rajčaty

Těstoviny s lososem a rajčaty

Zobrazit detail Těstoviny s lososem a rajčaty
TOPlist