Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Losos na medu

Potřebné přísady:
  • Filet lososa s kůží nebo bez (množství podle potřeb strávníků)
  • med
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kopr (nebo sezam, ideálně směs bílého a černého)
Postup přípravy:
  1. Troubu si rozpálíme na 180°C (horkovzduch na 160°C).
  2. Lososa omyjeme, osušíme a naporcujeme. Každý plátek lehce osolíme a opepříme.  V misce smícháme trochu medu s kapkou oleje, směsí potřeme jednotlivé plátky a posypeme je nadrobno nasekaným koprem / sezamem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Obrázek Smažený celer s celerovou kaší

Smažený celer s celerovou kaší

Obrázek Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

TOPlist