Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Mleté mix po švýcarsku

Potřebné přísady:
  • 500g mletého masa / může být i z bůčku/
  • 2 pol.lžíce másla
  • 150g str.sýr
  • 1 str.česneku
  • 1 smetana na šlehání
  • 4 vejce
  • /50g.kousek angl.slaniny/
  • sůl
  • pepř
Postup přípravy:
  1. Mleté maso, sůl, pepř, česnek a 50g slaniny, opražíme na másle.
  2. Přelejeme do pekáčku malého nebo formy, přimícháme vejce, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou.
  3. Dáme péct asi 30min.na 170-180°c
  4. /Slanina být nemusí/.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Kuře na žampionech se šunkovými knedlíky

Obrázek Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Obrázek Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

Špagety po uhlířsku - spaghetti alla carbonara

Obrázek Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

Bramborový quiche s ricottou špenátem a vejci

Obrázek Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

Makaróny se smetanovou omáčkou, pancettou, vejci a parmazánem

TOPlist