Hledat
Filters

Vepřové řízečky v bramborákovém těstíčku

Potřebné přísady:
  • vepřové maso ( kotleta nebo kýta )

Bramborákové těsto

  • brambory
  • vejce
  • hladká mouka
  • česnek
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • olej na smažení
  • jako příloha bramborová kaše nebo zeleninový salát
Postup přípravy:
  1. Vepřové řízky naklepeme a trošku osolíme.
  2. Těstíčko - brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, vejce, prolisovaný nebo utřený česnek, majoránku, sůl a pepř a promícháme. Řízky máčíme v těstíčku ( na stranu, co se zrovna nepeče trošku těstíčka rozetřu, aby ho na masíčku bylo víc ) a osmažíme dozlatova. Jako přílohu dělám bramborovou kaši a nějaký zeleninový salát…
  3. Je to fakt veliká dobrůtka
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

31
Zobrazit detail Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami
Obrázek Horčicová smetanová omáčka - vynikající

Horčicová smetanová omáčka - vynikající

Zobrazit detail Horčicová smetanová omáčka - vynikající
Obrázek Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Zobrazit detail Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem
Obrázek Vepřové medailonky s americkými brambory

Vepřové medailonky s americkými brambory

4.333
Zobrazit detail Vepřové medailonky s americkými brambory
Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

42
Zobrazit detail Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Obrázek Babiččiny španělské ptáčky

Babiččiny španělské ptáčky

Zobrazit detail Babiččiny španělské ptáčky
TOPlist