Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Potřebné přísady:
  • 2kg rajčat
  • 2kg paprik
  • 1 cibule
  • olej
Postup přípravy:
  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na prožky nakrájenou papriku a na malé kousky pokrájená rajčata. Promícháme a necháme asi 1/4 hodiny dusit, aby rajčata pustila šťávu a papriky zvláčněly. Naplníme umyté lahve a uzavřeme víčky. Sterilujeme cca 20 minut na 140°C.
  2. Lečo používám do rizota, přidávám jej do číny, na pizzu….nebo je to superrychlá večeře - prostě se jen osmahne cibulka, na to salám, sklenice leča, vajíčko a hotovka….
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou

Obrázek Vepřové medailonky s americkými brambory

Vepřové medailonky s americkými brambory

Obrázek Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

Kráľovská plnená morčacia rolka od Sveta železníc

Obrázek Holandský řízek s bramborovou kaší

Holandský řízek s bramborovou kaší

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Obrázek Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Bramborové knedlíčky - noky Bavorsko

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Obrázek Keto nízkosacharidová polévka

Keto nízkosacharidová polévka

Obrázek  Zdravá tortilová snídaně (quiche z tortilly)

Zdravá tortilová snídaně (quiche z tortilly)

TOPlist