Hledat
Filters

Sterilované lečo - do rizota, číny na pizzu nebo klasicky se salámem

Potřebné přísady:
  • 2kg rajčat
  • 2kg paprik
  • 1 cibule
  • olej
Postup přípravy:
  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na prožky nakrájenou papriku a na malé kousky pokrájená rajčata. Promícháme a necháme asi 1/4 hodiny dusit, aby rajčata pustila šťávu a papriky zvláčněly. Naplníme umyté lahve a uzavřeme víčky. Sterilujeme cca 20 minut na 140°C.
  2. Lečo používám do rizota, přidávám jej do číny, na pizzu….nebo je to superrychlá večeře - prostě se jen osmahne cibulka, na to salám, sklenice leča, vajíčko a hotovka….
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Zobrazit detail Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem
Obrázek Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami

31
Zobrazit detail Vepřové plátky na kari se špenátem a amoletkami
Obrázek Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem

4.673
Zobrazit detail Hovězí na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem
Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

41
Zobrazit detail Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku
Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Zobrazit detail Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Obrázek Buchtičky s vanilkovým krémem - recept 1907

Buchtičky s vanilkovým krémem - recept 1907

51
Zobrazit detail Buchtičky s vanilkovým krémem - recept 1907
Obrázek Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Zobrazit detail Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
TOPlist