Hledat
Filters

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce

32
Zobrazit detail Mléko, sýry, tvaroh z farmy na Žernovce
Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

41
Zobrazit detail Zapečený plněný lilek od Markétky
Obrázek Dušená dýně s jasmínovou rýží

Dušená dýně s jasmínovou rýží

34
Zobrazit detail Dušená dýně s jasmínovou rýží
Obrázek Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

45
Zobrazit detail Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo
Obrázek Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča

3.676
Zobrazit detail Jahodovo - tvarohová žemlovka by Romča
Obrázek Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

3.836
Zobrazit detail Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča
Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

3.85
Zobrazit detail Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča
TOPlist