Hledat
Filters

Kefír z domácího sojového mléka s rybízem

Potřebné přísady:
  • tibetská houba
  • sojové mléko
  • rybíz
Postup přípravy:
  1. Propláchlou houbu zalijeme sojovým mlékem a necháme cca 6 hodin. Po tomto časovém úseku nám vznikne hustý kefír. Můžeme přidat rybíz, ale samozřejmě nemusíme a nebo přidáme to co nám chutná.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Čočkový salát s uzeným tempehem

Čočkový salát s uzeným tempehem

41
Zobrazit detail Čočkový salát s uzeným tempehem
Obrázek Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

Lívance - kváskové s ovesnými vločkami

41
Zobrazit detail Lívance - kváskové s ovesnými vločkami
Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

41
Zobrazit detail Zapečený plněný lilek od Markétky
Obrázek Pečené fíky s citrónovým krémem

Pečené fíky s citrónovým krémem

42
Zobrazit detail Pečené fíky s citrónovým krémem
Obrázek Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

45
Zobrazit detail Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo
Obrázek Krupicová kaše - Semolina Porridge

Krupicová kaše - Semolina Porridge

44
Zobrazit detail Krupicová kaše - Semolina Porridge
Obrázek Pečená zeleninka s batáty by Romča

Pečená zeleninka s batáty by Romča

41
Zobrazit detail Pečená zeleninka s batáty by Romča
Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

3.85
Zobrazit detail Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča
TOPlist