Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Plecko pečené na španělský způsob

Potřebné přísady:
  • 2kg plec v celku
  • šťáva ze 2 citronů
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička papriky
  • 3 lžíce oleje
  • 300ml na podlití vody/vývaru
Postup přípravy:
  1. Toto masíčko se pomaloučku peče 5 hodin,ale jeho chuť opravdu stojí za to.
  2. Plec omyjeme, osušíme, prosolíme a potřeme ingred. Dáme uležet na 12 hodin, pečeme pomaličku 5 hod. 
Po upečení dáme maso odpočinout ještě před podáváním 30 minut. 
Přidáváme s opékaným bramborem, zeleninovým salátem.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Cuketová buchta s čabajkou a slaninou - rychlovka

Obrázek Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Svíčková omáčka s houskovým knedlíčkem podle Martiny

Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Obrázek Nadýchané bramborové lívance

Nadýchané bramborové lívance

Obrázek Debrecínské ragů z vepřového masa

Debrecínské ragů z vepřového masa

Obrázek Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Ovocné kynuté knedlíky by Romča

Obrázek Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

Teplý čočkový salát s pečeným bramborem a masovými kuličkami

TOPlist