Hledat
Filters

Polévka z vaječné jíšky, hráškem, červenou čočkou a listovým špenátem

Potřebné přísady:
  • lžíce másla
  • lžíce mouky
  • lžíce oleje
  • 2ks vejce
  • lžíce červené čočky
  • zeleninových vývar
  • hrst hrášku
  • sůl
  • česnek
  • listový špenát
  • krutonky
Postup přípravy:
  1. Na lžíci oleje a lžíci másla orestuji lžíci mouky, přidám 2 vejce, nechám je v té jíšce srazit, přileji zeleninový vývar, přidám lžíci červené čočky, hrst mraženého hrášku, sůl, česnek, kostku listového špenátu a provařím.Ještě dochutím a vložím krutonky.
Polévky
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

3.754
Zobrazit detail Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky
Obrázek Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča

1.52
Zobrazit detail Polévka z čerstvého špenátu s fazolemi a vejcem by Romča
Obrázek Květáková polévka by Romča

Květáková polévka by Romča

Zobrazit detail Květáková polévka by Romča
Obrázek Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Zobrazit detail Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi
Obrázek Polévka z medvědím česnekem

Polévka z medvědím česnekem

Zobrazit detail Polévka z medvědím česnekem
Obrázek Smetanová hříbková omáčka by Romča

Smetanová hříbková omáčka by Romča

51
Zobrazit detail Smetanová hříbková omáčka by Romča
Obrázek Cizrnová polévka s restovanou slaninou podle paní Jany

Cizrnová polévka s restovanou slaninou podle paní Jany

Zobrazit detail Cizrnová polévka s restovanou slaninou podle paní Jany
TOPlist