Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Sekaná plněná vejcem natvrdo pečená v srnčím hřbetě

Potřebné přísady:
  • 1 balení sekané
  • mléko
  • sůl
  • pepř
  • cibule
  • česnek
  • hořčice
  • mletá paprika
  • majoránka
  • mouka
  • strouhanka
  • vejce natvrdo
Postup přípravy:
  1. Srnčí hřbet vyložíme alobalem, dovnitř dáme půlku sekané, pak vejce uvařená natvrdo a přikryjeme druhou půlkou sekané. Ještě potřeme hořčicí a dáme péct do trouby na 180°C. Pečeme asi 45 minut.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Obrázek Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Obrázek Masové kuličky v rajské omáčce

Masové kuličky v rajské omáčce

Obrázek Buchtičky s vanilkovým krémem - recept 1907

Buchtičky s vanilkovým krémem - recept 1907

Obrázek Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

Bramborovo-perníkové knedlíky plněné sušenou švestkou a marcipánem

TOPlist