Hledat
Filtry
Zavřít

Recept - Losos na medu

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • Filet lososa s kůží nebo bez (množství podle potřeb strávníků)
  • med
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kopr (nebo sezam, ideálně směs bílého a černého)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Troubu si rozpálíme na 180°C (horkovzduch na 160°C).

Lososa omyjeme, osušíme a naporcujeme. Každý plátek lehce osolíme a opepříme.  V misce smícháme trochu medu s kapkou oleje, směsí potřeme jednotlivé plátky a posypeme je nadrobno nasekaným koprem / sezamem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

Autor receptu i forografie Marcela - Pradobroty

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:

  • Filet lososa s kůží nebo bez (množství podle potřeb strávníků)
  • med
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • kopr (nebo sezam, ideálně směs bílého a černého)

POSTUP PŘÍPRAVY:

Troubu si rozpálíme na 180°C (horkovzduch na 160°C).

Lososa omyjeme, osušíme a naporcujeme. Každý plátek lehce osolíme a opepříme.  V misce smícháme trochu medu s kapkou oleje, směsí potřeme jednotlivé plátky a posypeme je nadrobno nasekaným koprem / sezamem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut.

Autor receptu i forografie Marcela - Pradobroty