Hledat
Filters

Ďábelské maso

Potřebné přísady:
  • vepřová kotleta
  • solamyl
  • olivový olej
  • červená paprika koření
  • cibule
  • zelená paprika
  • chilli omáčka
  • jasmínová rýže
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Vepřovou kotletu nakrájíme na nudličky a obalíme v solamylu. Naprudko osmažíme a přidáme malinko červené papriky, Přidáme zeleninu na kostky cibule, zelená paprika a nakonec přidat dle chuti chilli omáčku. Podáváme s jasmínovou rýží
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem

Zobrazit detail Provensálské gratinované brambory s kuřecím masem
Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Zobrazit detail Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou
Obrázek Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Barevná sekaná s hlívou ústřičnou

Zobrazit detail Barevná sekaná s hlívou ústřičnou
Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Zobrazit detail Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Obrázek Keto nízkosacharidová polévka

Keto nízkosacharidová polévka

Zobrazit detail Keto nízkosacharidová polévka
TOPlist