Hledat
Filters

Domácí seintain z pšeničného lepku by Romča

Potřebné přísady:
  • 1 hrnek pšeničného lepku
  • 1 hrnek vody
  • 1lžíce shoyu
  • 2 lžíce výběrové hladké mouky
Postup přípravy:
  1. Hrnek lepku smícháme v míse hladkou mouku, lžící shoyu a vodou. Vše promícháme já propracuji pak ještě rukou a necháme odpočívat nejméně hodinu. Já ale nechávám přes noc a seitain krásně nabobtná. Způsob výroby seitainu přímo z lepku je mnohem rychlejší na přípravu než vymývat mouku.
  2. Po na botnání vaříme v silném slaném zeleninovém vývaru u menších plátků je to cca 30 minut a větších kusů asi 45 min.
Veganské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan

Zobrazit detail Celozrnné palačinky s uzeným tofu a špenátem - vegan
Obrázek Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou

4.65
Zobrazit detail Špízy bez masa (vegan) se šťouchanými brambory s cibulkou
Obrázek Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Banánové palacinky s avokádovým tvarohom

Zobrazit detail Banánové palacinky s avokádovým tvarohom
Obrázek Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky

Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky

Zobrazit detail Quinoa s brokolicí a červenou řepou sypaná rozmarýnovými semínky
Obrázek Dýňovka tak trochu jinak by Romča

Dýňovka tak trochu jinak by Romča

52
Zobrazit detail Dýňovka tak trochu jinak by Romča
TOPlist