Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Dýňová čína

Potřebné přísady:
  • rýžové nudle (celé balení pro 4 osoby)
  • olivový olej
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 1 dýně hokkaido
  • 1 tofu natural
  • 1 mrkev
  • 1 chilli paprička
  • sójová omáčka
  • světlá sezamová semínka
  • tmavá sezamová semínka
Postup přípravy:
  1. Rýžové nudle uvařit podle návodu (zalila jsem horkou vodou a nechala 10 minut odstát). Dýni nakrájet na menší kousky a cca deset minut povařit. Na olivovém oleji osmahnout cibulku a česnek s nakrájenou chilli papričkou. Poté přihodit na kostičky nakrájené tofu a na plátky nakrájenou mrkev (já na její krájení použila škrabku). Zalít sójovou omáčkou podle chuti. Přidat dýni a světlý sezam, vše pěkně promíchat a přibližně 10 minut restovat.
  2. Na talíři posypat tmavým sezamem.
  3. Jana Holimanova (Veg.Jenny)
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Obrázek Těstoviny s červenou řepou podle Ivanky

Těstoviny s červenou řepou podle Ivanky

Obrázek Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Hrachovka ze žlutého hrášku s pórkem

Obrázek Recept - Tofu ala "Míchaná vajíčka"

Recept - Tofu ala "Míchaná vajíčka"

Obrázek  Zázvorovo - citrónové  bonbóny s hřebíčkem  proti kašli

Zázvorovo - citrónové bonbóny s hřebíčkem proti kašli

TOPlist