Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Holandský řízek s bramborovou kaší

Potřebné přísady:
  • libovější vepřový bůček 1 kg
  • mléko 200 ml
  • tvrdý sýr 300 g
  • sůl podle chuti
  • pepř podle chuti
Postup přípravy:
  1. Z bůčku odstraníme kůži a najemno ho pomeleme. Sýr nastrouháme nahrubo.
Dáme do větší mísy, přidáme všechny ostatní suroviny a důkladně rukama promícháme. Necháme 10 minut odstát. 
Potom tvarujeme asi 100 gramové placičky, které obalíme v trojobalu a smažíme z obou stran na mírném plameni.
Podáváme s bramborovou kaší.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Recept - Rolky Grácie s brokolicí

Recept - Rolky Grácie s brokolicí

Obrázek Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Vepřová panenka ve slanině s gratinovanými brambory

Obrázek Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony

Obrázek Hložánkovy vejce z Ulice - Naprosto EPESNÍ

Hložánkovy vejce z Ulice - Naprosto EPESNÍ

Obrázek Cannelloni se špenátem a ricottou

Cannelloni se špenátem a ricottou

Obrázek Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Blbouni - ovocné knedlíky by Romča

Obrázek Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem

Obrázek Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

Dim sum knedlíčky s krůtím masem a krevetami

TOPlist