Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Hlavní jídlaVaření, pečení, recepty

Mleté s bramborovým salátem

Potřebné přísady:
  • Hovězí mleté
  • Koření
  • Brambory
  • Okurky nakládané
  • Mrkev
  • Celer
  • Rajčata cherry
  • Majonéza
  • Citrón
Postup přípravy:
  1. Mleté maso okořeníme solí, pepřem. Vytvarujeme placky a šup do grilu. Brambory ve slupce uvaříme do měkka. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme uvařenou na kostičky pokrájenou mrkev a celer (v ochucené vodě. Podravka je tady na místě. Vývar si pak můžeme třeba v pet flašce zamrazit). Pak přidáme pokrájené cherry rajčátka a majonézu. Trošku láku z okurek a pokrájené okurky. Lze doplnit dalšími surovinami jako třeba hráškem atd. Výborně se do něj hodí i na jemno nakrájené párky „Klausovky”.Osolíme a opepříme, trošku citrónové šťávy. Super je přidat pár snítek posekaného čerstvého kopru.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Gratinované kuřecí plátky se smetanosýrovou zeleninou

Obrázek Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem

Zeleninový salátek s granátovým jablíčkem

Obrázek Pravá italská pizza pro každého

Pravá italská pizza pro každého

Obrázek Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Obrázek Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Vepřová kotleta v zeleninovém kabátku

Obrázek Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

Domácí měkké bonbóny bez barviv by Romča

TOPlist