Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Pamlsek paní mistrové

Potřebné přísady:

Těsto:

  • 3vejce
  • 1 hrnek moučkového cukru
  • 1 střední ananasový kompot
  • 2 hrnky pol. mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 vanilkový cukr
  • půl hrnku mletých či sekaných ořechů

Krém :

  • 2 pomazánková másla po 200g.
  • půl hrnku moučkového cukru
  • 1 prášek vanilkového pudingu
  • čokoláda na ozdobu
Postup přípravy:
  1. Vejce umícháme s moučkou do pěny a postupně přidáme ostatní suroviny. Dáme upéct. Krém umícháme a rozetřeme na pečené těsto, zdobíme čokoládou. Štávu z kompotu také!
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tradiční české koláčky od Věrušky

Tradiční české koláčky od Věrušky

Obrázek Čokoládový koláč se sušenými švestkami

Čokoládový koláč se sušenými švestkami

Obrázek Koláč z drobenkového těsta se švestkami a tvarohem

Koláč z drobenkového těsta se švestkami a tvarohem

Obrázek Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

Kynutý makový věnec s brusinkami a mandlemi podle paní Jany

TOPlist