Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Řízečky z kedluben

Potřebné přísady:
  • česnek
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • smetana zakysaná
  • mouka hladká
  • 3 kedlubna
Postup přípravy:
  1. Kedlubny oloupeme a na­krájíme na 1 cm silné plátky. Povaříme je v osolené vodě doměkka. Kedlubnové plátky by mě­ly být pevné, aby se při obalování nerozpadly. Vychladlé je obalujeme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích se solí a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme. Ze zakysané smetany připravíme dip. Do smetany přidáme nadrcený česnek, sůl, nasekanou pažitku a vše promícháme. Podle chuti můžeme přidat i jiné koření.
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Pečená červená řepa se sýrem

Pečená červená řepa se sýrem

Obrázek Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Plum Reversed Cake - Švestková rychlovka

Obrázek Bazalka a pár informací o této bylině

Bazalka a pár informací o této bylině

Obrázek Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

Kakaový cupcake s borůvkovým krémem

Obrázek Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

TOPlist