Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Řízečky z kedluben

Potřebné přísady:
  • česnek
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • smetana zakysaná
  • mouka hladká
  • 3 kedlubna
Postup přípravy:
  1. Kedlubny oloupeme a na­krájíme na 1 cm silné plátky. Povaříme je v osolené vodě doměkka. Kedlubnové plátky by mě­ly být pevné, aby se při obalování nerozpadly. Vychladlé je obalujeme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích se solí a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme. Ze zakysané smetany připravíme dip. Do smetany přidáme nadrcený česnek, sůl, nasekanou pažitku a vše promícháme. Podle chuti můžeme přidat i jiné koření.
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Obrázek Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Tip jak uchovat čerstvé bylinky

Obrázek Kurkumový čaj - vynikající a protizánětlivý

Kurkumový čaj - vynikající a protizánětlivý

Obrázek Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Domácí jogurt - z obchodu již nekupuji

Obrázek Mungovňačka - zdravá polévka

Mungovňačka - zdravá polévka

Obrázek Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Pečená jablíčka v kabátku by Romča

Obrázek Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

TOPlist