Hledat
Filters

Řízečky z kedluben

Potřebné přísady:
  • česnek
  • strouhanka
  • 2 vejce
  • smetana zakysaná
  • mouka hladká
  • 3 kedlubna
Postup přípravy:
  1. Kedlubny oloupeme a na­krájíme na 1 cm silné plátky. Povaříme je v osolené vodě doměkka. Kedlubnové plátky by mě­ly být pevné, aby se při obalování nerozpadly. Vychladlé je obalujeme v hladké mouce, poté v rozšlehaných vejcích se solí a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji smažíme. Ze zakysané smetany připravíme dip. Do smetany přidáme nadrcený česnek, sůl, nasekanou pažitku a vše promícháme. Podle chuti můžeme přidat i jiné koření.
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

44
Zobrazit detail Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky
Obrázek Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky

52
Zobrazit detail Tofu pomazánka z pečené dýně a červené čočky
Obrázek Kari špagety s cizrnou a kokosovým mlékem

Kari špagety s cizrnou a kokosovým mlékem

21
Zobrazit detail Kari špagety s cizrnou a kokosovým mlékem
Obrázek Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča

Zobrazit detail Smothie z červené řepy, pomeranče, banánu by Romča
Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

3.85
Zobrazit detail Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča
TOPlist