Hledat
Filters

Rýžový nákyp se švestkami

Potřebné přísady:
  • 2 hrnky rýže
  • 4 hrnky rýžového mléka
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • švestky
  • rozinky
  • strouhaný kokos
  • skořice
  • kokosový olej
  • (agávový sirup)
Postup přípravy:
  1. V rýžovém mléce se skořicí jsem uvařila doměkka rýži.
  2. Do uvařené rýže jsem vmíchala rozinky, kokos a ještě trochu skořice (podle chuti osladit sirupem).
  3. Do kokosovým olejem vymazané zapékací mísy jsem dala polovinu rýžové směsi, pokladla švestkami a zakryla druhou polovinou rýžové směsi. Vše jsem zalila ještě kokosovým mlékem, posypala kokosem a hurá do trouby.
  4. 180°C, přibližně 30 minut.
  5. https://www.facebook.com/pages/VEGJENNY/1467412550202229?fref=photo
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Špagety se sojovým granulátem

Špagety se sojovým granulátem

Zobrazit detail Špagety se sojovým granulátem
Obrázek Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky

44
Zobrazit detail Zeleninová domácí polévka se strouhankovými noky
Obrázek Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou

Zobrazit detail Quiche s quinoou, tempehem, špenátem, medvědím česnekem a bryndzou
Obrázek Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

43
Zobrazit detail Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem
Obrázek Pečená zeleninka s batáty by Romča

Pečená zeleninka s batáty by Romča

41
Zobrazit detail Pečená zeleninka s batáty by Romča
Obrázek Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča

52
Zobrazit detail Vegetariánské Gnocchi se špenátem a quorn by Romča
TOPlist