Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta rychlovka

Potřebné přísady:
  • 400g hladké mouky
  • 250g polohr.mouky
  • 100g mletých ořechů
  • 250g cukru
  • lžička jedlé sody
  • 500ml kefíru nebo Acidofilního mléka
  • 125ml oleje.
Postup přípravy:
  1. V míse smícháme všechny sypké suroviny. Pak přilijeme kefír a olej, dobře promícháme a nalijeme na plech vyložený papírem na pečení.Pečeme 15-20 minut při 200°C. Po vychladnutí nakrájíme na řezy a pocukrujeme.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Dort Staveniště - parádní dort pro kluka

Dort Staveniště - parádní dort pro kluka

Obrázek Šneci s pudinkem a strouhanou čokoládou

Šneci s pudinkem a strouhanou čokoládou

Obrázek Tvarohový koláč s mandarinkou

Tvarohový koláč s mandarinkou

Obrázek Bublanina z palačinkového těsta

Bublanina z palačinkového těsta

Obrázek Moravské koláče - výborné mäkké cesto

Moravské koláče - výborné mäkké cesto

Obrázek Pudinková buchta bez mouky s borůvkami

Pudinková buchta bez mouky s borůvkami

Obrázek Karamelovo-kávový dort s máslovým krémem

Karamelovo-kávový dort s máslovým krémem

TOPlist