Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta rychlovka

Potřebné přísady:
  • 400g hladké mouky
  • 250g polohr.mouky
  • 100g mletých ořechů
  • 250g cukru
  • lžička jedlé sody
  • 500ml kefíru nebo Acidofilního mléka
  • 125ml oleje.
Postup přípravy:
  1. V míse smícháme všechny sypké suroviny. Pak přilijeme kefír a olej, dobře promícháme a nalijeme na plech vyložený papírem na pečení.Pečeme 15-20 minut při 200°C. Po vychladnutí nakrájíme na řezy a pocukrujeme.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rolky z toustového chleba podle Romanky

Rolky z toustového chleba podle Romanky

Obrázek Pražský koláč ve tvaru donutek

Pražský koláč ve tvaru donutek

Obrázek Jáhelník se švestkami a jablky

Jáhelník se švestkami a jablky

Obrázek Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Čokoládová roláda bez múky s príchuťou tiramisu

Obrázek Norský žloutkový dezert - Kvafjordkake - verdens beste

Norský žloutkový dezert - Kvafjordkake - verdens beste

TOPlist