Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Buchta rychlovka

Potřebné přísady:
  • 400g hladké mouky
  • 250g polohr.mouky
  • 100g mletých ořechů
  • 250g cukru
  • lžička jedlé sody
  • 500ml kefíru nebo Acidofilního mléka
  • 125ml oleje.
Postup přípravy:
  1. V míse smícháme všechny sypké suroviny. Pak přilijeme kefír a olej, dobře promícháme a nalijeme na plech vyložený papírem na pečení.Pečeme 15-20 minut při 200°C. Po vychladnutí nakrájíme na řezy a pocukrujeme.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Rafaello z Delissy- nejlepší na světě

Obrázek Kompotová buchta z domácí pekárny

Kompotová buchta z domácí pekárny

Obrázek Recept - Jogurtové řezy s malinami

Recept - Jogurtové řezy s malinami

Obrázek Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Švestkový koláč s mákem a tvarohem

Obrázek Švestkový koláč s jablky a ricottou

Švestkový koláč s jablky a ricottou

Obrázek Hruškový koláč s mandlovou náplní

Hruškový koláč s mandlovou náplní

TOPlist