Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
PolévkyVaření, pečení, recepty

Cizrnová polévka s restovanou slaninou podle paní Jany

Potřebné přísady:
  • mrkev
  • polévková lžíce mouky
  • brambory
  • hrášek
  • brambory
  • cizrzna
  • 3 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • bylinky
  • slanina
Postup přípravy:
  1. nNa oleji orestuji mrkev na kolečka, pustí barvičku,přidám jednu lžíči mouky, upražím světlou jíšku, zaleji vodou, přidám brambory, trochu hrášku a plechovku cizrny, bez nálevu, osolím, opepřím dám 3 stroužky mačkaného česneku a vařím do měkka. Na talíř přidám opečenou slaninku a bylinky.
Polévky
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Kuřecí vývar s židovskými kremplach

Obrázek Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Kuřecí vývar se strouhankovými knedlíčky

Obrázek Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Krémová polévka z mrkve, pomerančové šťávy a zázvoru

Obrázek Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Polévka s houbovým svítkem - Bavorsko

Obrázek Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Cesnaková polievka so šunkou, syrom a krutónmi

Obrázek Polévka z vaječné jíšky, hráškem, červenou čočkou a listovým špenátem

Polévka z vaječné jíšky, hráškem, červenou čočkou a listovým špenátem

TOPlist