Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Čočková s ředkvičkou

Potřebné přísady:
  • čočka
  • řasa kombu
  • olej
  • sojová omáčka
  • ředkvičky
Postup přípravy:
  1. Předem namočenou čočku uvařím s řasou kombu(stačí velikost poštovní známky). Na oleji spěním cibulku, přidám zcezenou čočku i s řasou a vše rozmixuji. Přidám na jemno nastrouhané 3 ředkvičky,ještě z nich vymačkám přebytečnou vodu a dochutím přírodně fermentovanou sojovou omáčkou Shuyo.
  2. Zdroj viz. odkaz
Vegetariánské

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí mletá zelenina - zdravá domácí alá vegeta

Domácí mletá zelenina - zdravá domácí alá vegeta

Obrázek Dušená dýně s jasmínovou rýží

Dušená dýně s jasmínovou rýží

Obrázek Pečené fíky s citrónovým krémem

Pečené fíky s citrónovým krémem

Obrázek Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

Bramborová šťáva - velmi zdravý a prospěšný nápoj pro Vaše tělo

Obrázek Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Zapečené mléčné brambory s bylinkovým tofu a konopným semínkem

Obrázek Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

Rýžové závitky s tofu nádivkou by Romča

TOPlist