Hledat
Filters

Debrecínské ragů z vepřového masa

Potřebné přísady:
  • 300g vepřového plecka bez kosti
  • 2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 1 nožička párku
  • 1 malý rajčatový protlak
  • 2 větší papriky
  • 100 ml smetany
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 stroužky česneku
  • mletá paprika
  • drcený kmín
  • sůl
Postup přípravy:
  1. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přidáme kolečka párku a společně povaříme. Doporučená příloha: těstoviny a kompot nebo ovocný salát.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí

46
Zobrazit detail Kachnička s třemi druhy knedlíků a dvěma druhy zelí
Obrázek Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

Loudaný segedínský guláš podle Mirdy

3.673
Zobrazit detail Loudaný segedínský guláš podle Mirdy
Obrázek Hovězí kýta s hořčičnými semínky

Hovězí kýta s hořčičnými semínky

Zobrazit detail Hovězí kýta s hořčičnými semínky
Obrázek Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta

Zobrazit detail Ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
Obrázek Sekané kuřecí biftečky s hráškem na smetaně s kukuřičným knedlíkem

Sekané kuřecí biftečky s hráškem na smetaně s kukuřičným knedlíkem

Zobrazit detail Sekané kuřecí biftečky s hráškem na smetaně s kukuřičným knedlíkem
TOPlist