Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Tvarohová buchta z domácí pekárny

Tvarohová buchta z domácí pekárny

Obrázek Mňamózní ovocný dort ze zakysané smetany

Mňamózní ovocný dort ze zakysané smetany

Obrázek Nepečený  dort jak ho možná neznáte

Nepečený dort jak ho možná neznáte

Obrázek Vaľkaná štrúdľa z celej smotany

Vaľkaná štrúdľa z celej smotany

Obrázek Kynutý koláč s jahodami a drobenkou

Kynutý koláč s jahodami a drobenkou

Obrázek Cuketový koláč se švestkami, mákem a ořechy

Cuketový koláč se švestkami, mákem a ořechy

Obrázek Kvásková kynutá bábovka z Lievito Madre

Kvásková kynutá bábovka z Lievito Madre

TOPlist