Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Rychlý a snadný povidlový koláč

Rychlý a snadný povidlový koláč

Obrázek Pražský koláč ve tvaru donutek

Pražský koláč ve tvaru donutek

Obrázek Torta golosa allo yogurt - Jogutrový dort nepečená pochoutka

Torta golosa allo yogurt - Jogutrový dort nepečená pochoutka

Obrázek Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Rychlý hrnkový koláč s tvarohem

Obrázek Čokoládové řezy z červené řepy

Čokoládové řezy z červené řepy

Obrázek Hruškový koláč s mandlovou náplní

Hruškový koláč s mandlovou náplní

Obrázek 🧁 Vanilkové cupcakes s máslovým krémem a zdobením

🧁 Vanilkové cupcakes s máslovým krémem a zdobením

TOPlist