Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Čokoládový koláč se sušenými švestkami

Čokoládový koláč se sušenými švestkami

Obrázek Tvarohový koláč se švestkami by Romča

Tvarohový koláč se švestkami by Romča

Obrázek Dort s bavorským čokoládovým krémem

Dort s bavorským čokoládovým krémem

Obrázek Kynutý sladký chléb s mákem

Kynutý sladký chléb s mákem

Obrázek Kynuté  taštičky s mascarpone a jahodami

Kynuté taštičky s mascarpone a jahodami

Obrázek Waflový dezert s jahodami a tvarohem

Waflový dezert s jahodami a tvarohem

TOPlist