Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jednoduchý, nepečený, čokoládový cheesecake

Jednoduchý, nepečený, čokoládový cheesecake

Obrázek Bláznivý koláč ke kafíčku luxusní

Bláznivý koláč ke kafíčku luxusní

Obrázek Kysnutý koláč s tvarohom a ovocím

Kysnutý koláč s tvarohom a ovocím

Obrázek Čokoládová saláma v oblátke

Čokoládová saláma v oblátke

Obrázek Snadný zdravý a rychlý dortík s ovocem i v zimě

Snadný zdravý a rychlý dortík s ovocem i v zimě

Obrázek Lehký tvarohový koláč s marmeládou

Lehký tvarohový koláč s marmeládou

Obrázek Křehký bramborový závin s mákem

Křehký bramborový závin s mákem

Obrázek Sypaný jablečný koláč se strouhaným perníkem podle paní Jany

Sypaný jablečný koláč se strouhaným perníkem podle paní Jany

Obrázek  Vláčný kefírový koláč s tvarohem a povidly

Vláčný kefírový koláč s tvarohem a povidly

TOPlist