Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kokosový mokrouš - Bob a Nikča

Kokosový mokrouš - Bob a Nikča

Obrázek Velikonoční beránek podle Radky

Velikonoční beránek podle Radky

Obrázek Neskutečně dobrý koláč sypaný margotkou

Neskutečně dobrý koláč sypaný margotkou

Obrázek Jednoduchá maškrta za ktorou se len zapráší

Jednoduchá maškrta za ktorou se len zapráší

Obrázek Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Drobenkový tvarohový koláč s borůvkami

Obrázek Čokoládové vynikajicí muffiny

Čokoládové vynikajicí muffiny

Obrázek Hruškový koláč s ořechovo-mandlovým korpusem

Hruškový koláč s ořechovo-mandlovým korpusem

TOPlist