Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Jablka v županu s vanilkovou omáčkou

Jablka v županu s vanilkovou omáčkou

Obrázek Veterníčky z odpalovaneho cesta podle Matinky

Veterníčky z odpalovaneho cesta podle Matinky

Obrázek Tvarohový koláč se skořicí a mandlemi

Tvarohový koláč se skořicí a mandlemi

Obrázek Koláč s lesní ovocem - Kvilda

Koláč s lesní ovocem - Kvilda

Obrázek Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Perníkové cupcakes se skořicovým krémem

Obrázek Malinový koláč krémem z tvarohu a pudinku

Malinový koláč krémem z tvarohu a pudinku

TOPlist