Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Kinder mléčný řez - vynikající

Kinder mléčný řez - vynikající

Obrázek Italské jablíčko s tvarohovým krémem

Italské jablíčko s tvarohovým krémem

Obrázek Pudinkáče s malinovým pudinkem a sněhem

Pudinkáče s malinovým pudinkem a sněhem

Obrázek Závin z pomazánkového másla -  neskutečná rychlovka

Závin z pomazánkového másla - neskutečná rychlovka

Obrázek Žloutkové řezy s citronovou polevou

Žloutkové řezy s citronovou polevou

Obrázek Karamelovo-kávový dort s máslovým krémem

Karamelovo-kávový dort s máslovým krémem

TOPlist