Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Moučníky, dezerty, dortyVaření, pečení, recepty

Dobrý štrůdl

Potřebné přísady:
  • 280g hladké mouky
  • 280g tuku (máslo, hera)
  • 1 vejce
  • voda (jak vysoko je ve sklenici vejce, tolik vody)
  • trochu soli
Postup přípravy:
  1. Vypracujeme těsto, necháme ho nejméně 2 hodiny odpočinout v lednici. S těstem se dobře pracuje.
Moučníky, dezerty, dorty
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Chinois - francouzský máslový koláč

Chinois - francouzský máslový koláč

Obrázek Bleskový a výborný perník bez vážení

Bleskový a výborný perník bez vážení

Obrázek Velikonoční linecké podle Haničky

Velikonoční linecké podle Haničky

Obrázek Křehké sádlové koláčky - recept z roku 1936

Křehké sádlové koláčky - recept z roku 1936

Obrázek Čokobanánová nepečená kolečka s oříšky

Čokobanánová nepečená kolečka s oříšky

TOPlist