Hledat
Filters

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás

Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás

4.58
Zobrazit detail Česnek aneb co o něm možná nevíte - pár receptů z česneku právě pro Vás
Obrázek Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Recept - Šulánky se strouhankou či makem

Zobrazit detail Recept - Šulánky se strouhankou či makem
Obrázek Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté

41
Zobrazit detail Vynikající sýrovo-česnekové plátky, kynuté i nekynuté
Obrázek Splatoon - zapékané tvoření by Romča

Splatoon - zapékané tvoření by Romča

52
Zobrazit detail Splatoon - zapékané tvoření by Romča
Obrázek Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem

Zobrazit detail Slaný koláč z filo těsta s kuřecím masem
TOPlist