Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
OstatníVaření, pečení, recepty

Domácí bezový ocet by Romča

Potřebné přísady:
  • 15 květů
  • půl litru octa 8%
Postup přípravy:
  1. Do zavařovací lahve dáme květy a zalijeme otcem. Přesáhne me plátnem a zagumičkujeme, květy musí být zcela ponořené. Dáme do chladu a temna odležet na 3 - 5 týdnů. Po tomto časovém úseku scedíme přes plátno. Přelijeme do lahviček a máme hotovo. Hodí se skvěle do zeleninových salátů. Je to obměna klasiky.
  2. Další recepty z bezu:
  3. Med
  4. Limonáda
  5. Sirup
Ostatní
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Domácí pribiňáček,  lipánek - recept s fotopostupem

Domácí pribiňáček, lipánek - recept s fotopostupem

Obrázek Marcipán bez dřiny za 10 minut

Marcipán bez dřiny za 10 minut

Obrázek Pár tipů co s vejci po Velikonocích

Pár tipů co s vejci po Velikonocích

Obrázek Domácí salko a pikao a  za pár kaček

Domácí salko a pikao a za pár kaček

Obrázek Najděte si svoji slepičku - nekupujte vejce v obchodě

Najděte si svoji slepičku - nekupujte vejce v obchodě

Obrázek Horčice z cukety podle Jitušky

Horčice z cukety podle Jitušky

Obrázek Velikonoční nádivka s kopřivami

Velikonoční nádivka s kopřivami

Obrázek Velikonoční koláč s chřestem

Velikonoční koláč s chřestem

TOPlist