Hledat
Filters

Koprová omáčka - super rychlá

Potřebné přísady:
  • 500g předního hovězího masa
  • 5dl hov.vývaru
  • 60g másla
  • 2 lžíce sekaného kopru-i mražený
  • 2,5dl kysané smetany
  • ocet nebo citron.šťáva
  • cukr
  • sůl
  • hladká mouka
Postup přípravy:
  1. Uvaříme maso-asi 2-2,5 hod. v zakrytém hrnci a vývar si necháme na omáčku.V kastrolu rozehřejeme máslo, zasypeme moukou a za stálého míchání necháme zpěnit až zbělá. Po částech vmícháme vývar osolíme, provaříme asi 20 min.Pak opatrně vmícháme smetanu, dochutíme solí, octem, cukrem.Na závěr vmícháme sekaný kopr a ihned odstavíme a už nevaříme.
Hlavní jídla
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Čínské nudle s kuřecím masíčkem

Čínské nudle s kuřecím masíčkem

54
Zobrazit detail Čínské nudle s kuřecím masíčkem
Obrázek Vepřové medailonky s americkými brambory

Vepřové medailonky s americkými brambory

42
Zobrazit detail Vepřové medailonky s americkými brambory
Obrázek Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky

Zobrazit detail Vepřové medailonky se žampionovou omáčkou a bramborovými noky
Obrázek Vepřové placičky se sýrem a tatarskou omáčkou

Vepřové placičky se sýrem a tatarskou omáčkou

4.52
Zobrazit detail Vepřové placičky se sýrem a tatarskou omáčkou
Obrázek Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Hovězí guláš s houskovým knedlíkem

Zobrazit detail Hovězí guláš s houskovým knedlíkem
Obrázek Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem

Zobrazit detail Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
TOPlist