Logo Píďák

píďák.cz

Hledat
Filters
Zavřít
Vaření, pečení, receptyVegetariánské a veganskéVegetariánské

Panýr indický sýr - by Romča

Potřebné přísady:
  • 2,5 litru mléka - ( lze využít i zdrclé)
  • sůl
  • šťáva ze třech citronů
Postup přípravy:
  1. Mléko přivedeme k varu a do vařícího mléka nalijeme šťávu z citrónů. To děláme z důvodu, aby se nám mléko vysráželo a vznikla nám sraženina z kousky a nažloutlá syrovátka. Přelijeme přes plátno, já používám silonku je to parádní cedníček nejen na sýr a tvaroh ale také na rostlinná mléka a nechám pořádně vykapat. srážet se dá i octem a podobně ale právě citron dodává lahodnou chuť tomuto sýru.
Vegetariánské
Autor receptu

Mohlo by se Vám líbit

Obrázek Fofr falešná  svíčkajda na divoko by Romča

Fofr falešná svíčkajda na divoko by Romča

Obrázek Bazalka a pár informací o této bylině

Bazalka a pár informací o této bylině

Obrázek Zapečený plněný lilek od Markétky

Zapečený plněný lilek od Markétky

Obrázek Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Rýžové nákypky podle Honzy Moravce

Obrázek Krupicová kaše - Semolina Porridge

Krupicová kaše - Semolina Porridge

Obrázek Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

Zelňačka z čerstvého bílého zelí by Romča

TOPlist